Misfits

En grupp unga människor gör samhällstjänst tillsammans. Dem är där av olika anledningar.  Till exempel en åkte dit för kokain innehav och en annan försökte bränna ner ett hus. Första dagen på samhällstjänsten får dem den mindre roanade uppgiften att måla bänkar. Mitt i bänkmålandet avbryts ungdomarna av ett jättehagel som slår ned i en bil alldeles i närheten. Plötsligt hällregnar det kolossala hagelklumpar och ungdomarna tvingas söka skydd. Samtidigt börjar det åska och blixta. Ungdomarna hinner inte undan och alla träffas av ett enormt blixtnedslag och faller till marken till synes oskadda. Efter detta börjar ungdomarna upptäcka att dem helt egendomligt nog har fått speciella krafter.
Det här är den mest intensiva och händelserikaste serie som jag någonsin har följt . Den är samtidigt oerhört fängslande och underhållande. :)


Streaming första avsnittet: http://megavideo.com/?v=OW6U400N

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=ud8AJDaAW7cKommentarer
Postat av: simon

Helt klart bland det bästa som någonsin producerats :)

hur långt har du kommit?

2011-01-19 @ 17:58:53
Postat av: Simon Gustafsson

Ja tack för att du visa den för mig simon :D. Jag har tjugo minuter kvar av avsnitt 7 på säsong 2 ;). Vet du när säsong 3 kommer :)?

2011-01-20 @ 11:09:44
URL: http://strandhus.blogg.se/
Postat av: emma

ja den är faktiskt bra! :)

2011-01-20 @ 11:40:45
Postat av: Johanna

Hej Simon. Välkommen tillbaka till bloggsfären. Härligt. En kanske borde ta sig en titt på serien. Och ge den en chans.Lunch i morgon?:)

2011-01-20 @ 18:40:58
URL: http://screamsbreakthesilence.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0