Okunskap och slagsmål

Jag är förbannad på alla sverigedemokrater samt andra rasister som generaliserar och drar alla muslimer över samma kam när ett terrorbrott sker som det i helgen. "typiskt muslimer att spränga sig själva i luften, det är islams fel". Men gah, ni som varit mindre alerta på religionslektionerna i skolan, släpp det där med att islam är en farlig religion. Islam är i botten en religion som står för fred, harmoni och rättvisa. Varför ska en liten grupp extremister förstöra för alla muslimer. Hata istället all typ av extremism och dess onödiga våld.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag såg ishockey på tv och såg när två började slåss. I till exempel fotboll, tennis och basket kan man bete sig anständigt under spelets gång. Varför slåss man i hockey och inte i andra sporter? Jag har en teori!

Ishockeyrinken fungerar som en tidsmaskin som tar ishockeyspelarna tillbaka till barndomen direkt de kliver in i rinken. Rinken förvandlas till en förskola. Vuxna karlars intelligens degraderar till en 1,5-årings. Hockeyspelaren kan omkring 8-10. Ord som jävlar och fan är vanligt förekommande. Spelarna bär hjälm eftersom grovmotoriken inte är färdigutvecklad. Spelarna är oerhört egocentriska eftersom hjärnan inte har hunnit utveckla empatitänkandet. Därför förekommer en hel del cross-checkings, trippings och interference. Många av spelarna saknar tänder precis som barn och dess mjölktänder. Slagsmål uppkommer då två individer inte kommer överens under spelets gång i rinken och slagsmålet avslutas då ena kämpen gråter och bägge spelarna visas till skamvrån (utvisningsbåset) av dagmammorna (domarna).

Ja så måste det vara !


Kommentarer
Postat av: emma

haha det tror jag med! ^^

2010-12-17 @ 06:49:31
Postat av: Johanna

Här uppdateras det ofta :P

2011-01-08 @ 16:53:07
URL: http://screamsbreakthesilence.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0