Mitä kuuluu

I helgen har jag har haft besök av mamma och mormor. Gårdagen var oerhört trevlig. Mamma och mormor bjöd på finsk dans. De demonstrerade humppa, lektis och jenkka. haha riktigt festligt och jag känner mig riktigt stolt över mina finska rötter.

Idag firade vi mammas 53-års dag. Det bjöds på vaniljglass med lakritsås. haha jag tycker det är vidrigt med lakrits men min älskade familj är väldigt förtjusta och därför fick jag offra mig en smula. Mamma berättade om min systers fantastiska luktsinne. Hon känner igen lukter på kläder och kan lokalisera dess ursprung. "Den där tröjan har legat i Hannas källare". Fattar ni att hon kan känna igen lukten från olika delar av ett hus där ett visst klädesplagg har legat. Någon annan som besitter nån grym egenskap?

Den efterlängtade Red dead redemption låten har kommit till spotify: José Gonsàlez - Far away

Hyvää illta! nu blir det innebandymatch och jag är grymt taggad :)

Skön...t

Skön...t som Nicklas Bäckström skulle säga. Farmakologi-tentan är avklarad och 2 nya högskolepoäng inhämtade.

Har precis införskaffat Call of dudy - black ops. Det kostar endast 379 kr på Elgiganten i Tornby! Alla som älskar FPS-spel MÅSTE åka dit och köpa :) Spelet är tydligen billigare i affären än på internet. Märkligt. Det brukar liksom vara tvärtom? ELLAH?

Min efterlängtade TV har kommit :D Den känns kolossalt stor med sina 42 tum eftersom man är van med futtiga 28 tum. åhh vad vacker den är <3333<3<3<3<3<3<3

Snart bär det av emot stan. Jag ska träffa syster och vi ska luncha samt köpa present till Mamma som fyller 53 på söndag :)


Tänk att få spela tvspel med dessa grabbar :D

KOL och tenta

KOL är en förkortning av Kronisk obstruktiv lungsjukdom.. Men också en förkortning av Kings of Leon! Herrejösses vad deras senaste skiva är magnifik. Lite väl sydstatig/country-aktig ibland men de flesta av låtarna är överraskande bra. Ju mer jag lyssnar på skivan desto mer gillar jag den. Soundet är mer vemodigt än deras tidigare, glada stuk. Sångarens skrorvliga sångröst passar denna typ av musik. Låten The face utmärker sig. MÄRTA DU HADE RÄTT! Jag kan slå vad om att The face blir deras nästa singel, en möjlig konkurrent är låten beach side :)

Skönt att tentan är avklarad. Livet känns genast mycket lättare. Både jag och Emma har varit pissigt nervösa i flera dagar. Dessvärre fick jag det momentet som jag kunde minst..Jävligt oflyt...fast det gick ändå hyffsat. Huvudsaken är att jag slipper tänka på den tentan ett tag framöver. Haha Emma kom precis hem med magont, jag slår vad om att det beror på stress. När ska man bli härdad från all stress? Jag och emma har pluggat i typ 13-14 år totalt (med gymnasium och grundskolan inräknat) och ändå blir vi lika ängsliga och smågriniga inför tentor.


Vart är nyckeln? PLÅNBOKEN? VART ÄR ALLTING?

Ser ni mig som ganska virrig ibland? Lite oorganiserad med framförhållningen och har dålig koll på saker som plånbok, nycklar etc? verkar jag borta ibland? ;)

"Vanliga symptom vid ADD

-Ofta mycket lättdistraherad av yttre stimuli -Ofta svårt att följa instruktioner -Svårt att styra uppmärksamheten -Verkar ofta inte lyssna på vad som sägs, verkar drömmande -Tappa inte sällan bort saker som är nödvändiga för senare uppgifter eller aktiviteter -Svårt att organisera målinriktade aktiviteter -Växlar ofta från en oavslutad aktivitet till en annan "


Hittade detta på en hemsida som jag inte vet om den är pålitlig..Men en lite släng av det har jag nog ;) Eller?


Vinter....

Jag hatar vintern. Jag hatar snön. Jag hatar slasken. Jag hatar mörkret. Jag hatar kylan. I framtiden skall jag nog flytta till ett varmt land. Är trött på det eviga mörkret >.<

Nu ska jag käka frukost sen bär det av till skolan. I snöstormen ;) Jag som är dum nog att skjuta upp på införskaffandet av vantar, mössa, halsduk, skor och jacka ;) Nu har jag endast 1 omaka par vantar, en mössa som är för liten, en jacka med trasig kedja, en för liten halsduk och typ sommarskor (inga sandaler som tur är) ;)..Jag kommer se ut som en luffare där ute. Nu ska jag sluta whine-a ;)


Amy Whinehouse whine-ar ;)

Musik gör mig fridfull

Band och artister som Kent, Tim Buckley, Jackson C. Frank, Leonard Cohen och Kings Of Concenience har förgyllt min morgon. Rofylld musik. Stressen som ligger och trycker inombords sköljs bort av vågen av all underbar musik. Musik är min religion, min psykolog och min tillflykt från all oro och det destruktiva i min omvärld. Tack för att du finns musik. Jag älskar dig Musik. Shall we make love?Ovan: Tim Buckley, fantastisk musiker och far till den mer kända musikern Jeff Buckley


"Long afloat on shipless oceans
I did all my best to smile
'Til your singing eyes and fingers
Drew me loving to your isle
And you sang
Sail to me
Sail to me
Let me enfold you" - Song to the siren (Länk)

RSS 2.0