Halloween

FEST! Eller inte. Skulle gått på halloweenparty idag men det blir inget. Jag orkar inte. Skönt, för då slipper jag fixa maskeradkläder. HEHE

Jag bangar även pluggandet. Skulle behöva plugga idag men orkar inte. Har ju pluggat mån-fred redan! Så jag förtjänar lite chill! :D

Däremot ska jag ta i tu med diskberget i köket. Helvete vad mycket disk. Kanske dammsuger också för att göra Emma glad(hon kommer imoorn)! Om jag inte gör det får jag säkert spö! ;)

Istället för fest blir det chill o film med Pontus och Johanna ;)

Btw, vad jag hatar rasister. Var en kille på facebook som jag länge misstänkt varit smårasistisk och misstankarna blev ju inte mindre när jag fick reda på att han var Sverigedemokrat. Igår länkade han en video på facebook där en romersk-kvinna snor kläder och över videon skrev han"

ZIGGEJÄVLAR eller ROMERPACK!!! Skicka upp dem i Norrland som bär plockare eller be dem hugga sly!! Dem passar inte till annat än att stjäla grejer "

- Men vadå? JAG E INTE RASIST?!?!?!

Jälva idiot. Har så jävla svårt att hålla käften när folk slänger ur sig massa tomma ord och ni skulle se hans lågstadieargument "mamma såg en zigge sno toapapper en gång".

Jag försökte hålla en förnuftig diskussion men jag avslutade diskussionen när hans kompisar lade sig i med sina lågstadieargument. Seriöst dem kan inte ha mycket bakom pannbenet.

Ursäkta mitt cyber-raseri-utbrott! Men var tvungen att få ur mig det ;).

Nu ska jag peppa inför kvällens chillande, blir en dusch och lite diskande. Sen bär det av mot Sherwoodsko...Götgatan! Ehm


SKRÄCKFILM IKVÄLL!! Vad blir det för film? Nosferatu från 1922 kanske?!

Totalt meningslöst och helt ointressant

Idag har jag varit ordentligt duktig. Gick upp klockan 8 och befann mig på skolans bibliotek vid 9. Där har jag skrivit på ett arbete i 3 timmar. Nu kan jag en del om öroninflammation och halsfluss. Kul jul. Dagens höjdpunkt än så länge var lunchen med Martin och hans kompis Sebastian (de tog lunch från VFUn på sjukhuset ). Vi hade flera givande samtalsämnen bla. om zombies och om vem som är mest kass på Pro Evolution Soccer.. :)

Btw rekommenderar jag ett grymt band som påminner om Simon & Garfunkel: Kings of convenience.

Johanna ringde nyss och berättade att mormor är på spontanbesök i Linköping tillsammans med kusin Evelina. Får åka dit och hälsa på, trots att jag inte har tid...aja bara att spänna smilbanden o ta mitt feta arsel till götgatan.

Martin i somras
Martin i somras

RIP Paul

Hur fort blir lönnarna gula, som lyser vår vandring i parken. Att dö är att resa en smula från grenen till fasta marken. - Stig Dagerman

Paul, du är älskad, saknad och oförglömlig. Under ditt korta liv hann du tillföra oss visdom och häpnad. Vi ses kanske i nästa liv.

Söndag/funderingar/mys/innebandy/flott

Är jag en Svensson? Jag anses vara snäll och bland okända personer är jag ganska tillbakadragen och mesig. Jag säger (nästan) aldrig vad jag tycker om saker eftersom jag är rädd för att bli dömd. Jag vägrar att sjunga kareoke eftersom jag är rädd för att göra bort mig. Jag är oerhört naiv och tror på människors godhet. Okej, det sistnämnda kan strykas från definitionen av svenskhet eftersom majoriteten i Sverige röstade på alliansen...Men i stor drag är jag nog ganska svensk...


haha det är detta jag sitter och funderar på en bakisdag!

Idag ska jag och Emma ha en mysdag med mycket flott och gott! Klockan 18 blir det innebandymatch med studentlaget :) heja oss....Jag har börjat gilla Kent. bandet alltså, hehe jag har inte vart otrogen mot emma.."Kent - Utan dina andetag" är en grym låt. Lyssna på den (den finns på spotify).

Dialog

- Jag röstade på Sverigedemokraterna för jag ville ”röra om i grytan”..

- Ehh okej..Men du hade inte deras främlingsfientliga åsikter i åtanke när du röstade på dem?

- Främlingsfientliga åsikter är väl att ta i..Det tas in för mycket människors i Sverige, det är därför många invandrare lever på bidrag. Desutom är invandrare överrepresenterade i brottsstatistiken och muslimska män är överrepresenterade i våldtäcktsstatistiken. Jag är orolig över brottsligheten i Sverige.

- Skärp dig för fan! Många av sds medlemmar med nazistiskt ursprung finns på deras valsedlar (vid valet 2010). Dessutom påstår Kent Ekeroth (en av SDs kandidater till riksdagen) att muslimer är "en fara för samhället" och att deras mål är "ett världherravälde med muslimer"..Kan inte det ses som generaliserande och rasistiskt? Hur kan han påstå något sånt? Kent refererar till osmanska rikets (islamskt rike) glansdagar då riket bredde ut sig över norra afrika och södra europa (som om det har med dagens muslimer att göra)...I europa förra året begicks 500 terror attacker i Europa. Endast ett terrordåd begicks av muslimer. vad är det som är så farligt med islam? SD-väljare påstår att invandrare begår mer brott än svenskar. Det kan ses som dubbelmoral eftersom SD har en rad med medlemmar som åkt dit för kvinnomisshandel, rån, våldtäckt osv.. SD påstår även att invandrare och framförallt muslimer på något sett är mer omoraliska än svenskar eftersom invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken. WRONG! Våltäckt, misshandel och mord etc är inte tillåten i någon kultur. Att invandrare och muslimer är överrepresenterade i brottsstatistiken har en annan försklaring. I alla delar av världen där brottsstatisk förs ser man ett samband. Att en person väljer en brottslig bana beror i större utsträckning på fattigdom, arbetslöshet och låg utbildning. En fattig svensk har alltså lika stor risk att hamna i brottslighet som en fattig invandrare. Du är alltså orolig för brottsligheten i Sverige? Om brottslighet beror på fattigdom, arbetslöshet och låg utbildning är det ganska logiskt att lösningen infinner sig genom förändra detta. Tex minska fattigdomen genom en mer solidarisk, jämnstäld och oegoistisk ekonomisk politik för att på så sätt minska brottsligheten.

- ehhh jo meh...invandrare är iaf mer högljuda än svenskar på bussar och..eller äsch

SDs smutskastning på muslimer påminner om nazisternas smutskastning på judar. Eller vad tycker du?

Kan SD likställas med KKK, nazism eller andra rasistiska samfund? Vad tycker ni?

Kläder Kläder

Jag lurade er med rubriken för att fånga er läsares( dvs: Emma, Märta, Johanna och Manda) uppmärksamhet (eftersom alla vet att tjejer älskar kläder).   Jag ska inte skryta om vilka kläder jag har köpt. Jag ska skryta om andra saker. Jag älskar nämligen det jag nyligen beställt. Nämligen ett nytt ljudsystem NAD VISO 20 2.1 (Se bild) :) Älskar designen o jag kommer nog inte ångra mig trots priset (5 tusen). Dessvärre kommer NAD VISO inte förrän i slutet januari. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. 

Dessutom har jag beställt en 42tums lcd-tv för 5000kr eftersom jag är trött på våran 28tums tjock-TV.

Efter detta ska jag inte köpa fler dyra grejer på ett tag;) Nästa investeringen blir nog en ny mobil. Men det blir inte förrän nästa sommar eller nått


Mina damer och herrar

- Låt oss välkomna en lång man som alla älskar, en man som är mycket bättre än alla andra.

- En stor applåd för Sir Simon Gustafsson och hans nyskapta blogg!!!!

Tack höreni. Det värmer. Jag har skapat denna blogg i brist på annat :) Förvänta er mycket oväsentligt. Mitt mål är att bli större än blondinbella. Därför har jag förstorat brösten och läpparna så att jag når ut till alla pervon (DU). Nakenbilderna kommer sen.Tack!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0