Justin Beaver?


Älskar Ozzy! Johanna. Ge mig ozzy & black sabbath tips. Jag har börjat lyssna på black sabbath - black sabbth, black sabbath - war pigs, ozzy osbourne - dreamer. Skulle vara tacksam om jag fick låttips med honom tack. =D . Therese. Vem är egentligen Justin Beaver? :PTidsoptimisten.

Tänkte röra mig mot stan om 45 minuter. Först ska jag hinna packa och städa toan. Ska försöka klämma in en dusch också. Packningen gick bra tills jag upptäckte att min garderob såg ut som ett sönderbombat rövhål. Hittar inga strumpor. ohhh just ja, alla mina strumpor ligger osorterade i en påse bredvid sängen eftersom jag inte har orkat sortera strumporna efter jag tvättat. helvete, satan, balle. Jag lär mig aldrig. Hur hamnade jag här på bloggen mitt i all jäkt undrar jag? FML.Uhöuhöuhö...Sometimes I'm retarded..Uhöuyö

Navlar.

Tidigare idag snokade jag omkring på nylleboken och fick syn på ett par partybilder. Helt seriöst, utan att överdriva, det jag såg kommer ge mig mardrömmar i minst två år. Håret reste sig i nacken och jag fick rejäla kväljningar. Kväljningar som är värre än de kväljningar som uppkommer när man råkar köra in tandborsten för långt in i munnen. Fråga mig inte vems bilder det var för det vet jag inte själv. Jag hade tråkigt så jag stalkade folk. FAN VAD ÄCKLIGT. Det jag såg framför mig var folk som drack shots ur andra personers navlar. Fattar ni. Typ det mest smutsigaste och vidrigaste stället på kroppen. Jag tycker till och med att min egen navel är motbjudande. Fatta att vidröra en annans navel..med munnen. FML. Den värsta känslan som finns är att bli pillad i naveln. Shit, jag blir hellre påkörd av en ångvält samtidigt som Pernilla Wahlgren står jämte och..bara finns där.Emmas nya tatuering.

Du och jag, Tenta-p.


Jon Lajoie

Tycker du Loneley Island och wierd al yankovich (?) är roliga? Kolla in den här killen. Haha, underbart kul.'Årets mål!

Här på fifas hemsida, kan ni rösta på årets mål. Jag vet att ni läsare är totalt ointresserade av fotboll. Men jag lovar att det är värt att kolla de tre målen som är i final, i synnerhet Wayne Rooneys mål. Jag ryser och kissar på mig en skvätt varje gång jag ser det. Vilket av målen röstar ni på?Wayne in action!

RSS 2.0