JAG VAR DÄR!


HÅKAN!!Jag var där på Way Out West 2010, i Slottsskogen, i Göteborg.

Nu finns spelningen på Spotify Håkan Hellström – Way Out West 2010.

LYSSNA OCH NJUT AV VÄRLDENS BÄSTA SOMMARMUSIK!

Brawöl (bröllop awesome ögon)

Emma kollade igår på The Bacherlorette: Trista and Ryan's Wedding. Bröllopsparet har typ känt varandra i ett halvår och är asa kära. Hur charmigt som helst. Eller..INTE... ;)

Jag kom på att jag börjar sommarjobbet 28 juni och inte 21. Awesome. Det kommer bli knapert med pengar i juli men skit samma jag är ju ledig en vecka längre än jag tidigare trott. Jag har ju lite sparpengar som ligger och skräper. Bra SIMON, positivt tänkande..

Idag var jag på besök hos ögonläkaren för tredje gången sedan mars. Det gjordes ytterligare ett dropptest. Sen gjordes 4 andra undersökningar. Efter undersökningarna kunde b.la. MS, hypotyheros, diabetes och tumör uteslutas. WEEJ. Dock kvarstår fortfarande ett stort frågetecken. Vad fan är det för fel på mig? Dem hittade inget fel trots att jag fortfarande ser dubbelt. Nu ska jag avvakta. Jag ska endast höra av mig ifall andra symptom dyker upp.Ögat efter dropptest.

Dr Nakamats

Dr. Nakamats är en av världens största uppfinnare (enligt honom själv) och en av världens stroppigaste människor. Fast på något sätt gillar jag honom. Han är ganska skön ändå.

Jag såg en dokumentär om honom i natt. Han är en egendomlig person med massor av konstiga idéer. Jag vet inte om han är ett geni eller mytoman.

Nakamatsu hävdar följande på sin hemsida:

"Selected by U.S. Science Academic Society as one of five world No.1 great scientists in the history who are Archimedes, Michael Faraday, Marie Curie, Nikola Tesla and Yoshiro NakaMats." The U.S. Science Academic Society finns inte.

Se dokumentären om Dr. Nakamats. I särklass den absolut roligaste dokumentär jag har sett.


KLICKA HÄR FÖR DOKUMENTÄREN THE INVENSION OF DR. NAKAMATS (SVT PLAY)
Han säger att en ny idé uppkommer genom att dyka under vatten och då han håller på att dö av syrebrist. "Man ska vara så nära döden som möjligt". För mycket syre är inte bra för hjärnverksamheten påstår han. Han har uppfunnit penna och papper som kan användas under vatten eftersom "An idea comes instantly and disappears instantly".


dokumentär info:

"Den japanske uppfinnaren Dr Nakamats uppfann floppy-disken och karaoken och har patent på över 3000 andra uppfinningar. Nu är han över 80 och tror själv att han ska leva tills han är 144 år. Hans recept för att hålla sig ung är att endast äta ett mål mat om dagen och sedan föra bok över exakt vad han äter och hur hans blodvärden ser ut efter varje måltid. Men han är också mycket vältränad och simtränar under vatten och håller andan länge för att få nya idéer till sina nya uppfinningar."

Två grymma gitarrister, två grymma sångerskor.


Robin Pecknold

Robin Pecknold är ledsångare i Fleet Foxes. Jag upptäckte just att man kan tanka hem EPn Three songs helt gratis. KLICKA HÄR OM NI VILL TANKA HEM GRYM MUSIK HELT GRATIS (OCH LAGLIGT).
Denna kille är född 1986 och är redan hyfsat stor i musikvärlden.

RSS 2.0