Rolig intervju

Jag älskar när amerikaner försöker prata svenska. Å vilken humor Alexander har.Swedish fåre amatörs

Jag kom och tänka på en rolig sak som pappa yttrade för många, många år sedan. Jag har dock inte kommit i underfund med om jag var med när det sades eller om någon återberättat historien för mig. Alternativet är att jag drömt alltihopa. I varje fall....så kan jag börja med att påminna er om att mina föräldrar är uppvuxna på en tid då engelskan inte talades i lika stor utträckning som idag. Min teori är att engelskan uppfanns efter att mina föräldrar slutat skolan. Ja så måste det vara, det är det enda som kan förklara deras totala engelska-afasi. Ni vet "Tank ju" osv. Jag är själv inte kung på engelska, men i jämförelse med dem är jag engelskans Julius Caesar. 

Det jag skulle komma fram till var alltså den där historien om en rolig sak som pappa yttrade för många, många år sedan. Här kommer den:

Pappa pratade av någon anledning med en engelsman. Pappa pratade stolt om sitt ursprung och nämnde fantastiska artister som Björn Skifs och Abba. Det är i den här situationen yttrandet kom "Have ju hörd abaout dä swedish cock, ju now thät gajj in mupparna". Hahahaha


Kärnfamiljen

Idag på morgonen vaknade jag av min vackra sambos fagra stämma. Precis som en genuin hus-träl (DVS kvinna) serverade hon mig kaffe direkt jag klev upp. Jag slog på datorn och fick för mig att beskåda gamla fotbollsklipp på youtube, precis som vilken manschavuvinist som helst. Vi har pratat om att skaffa barn, men eftersom vi är ogifta har vi bestämt oss för att vänta. Vem vill ha oäktingar? Må alla oäktingar hamna i helvetet. Jag vill dela med mig av ett manligt fotbollsklipp. Underbart. Se och njut.
"Det är mål överallt mest hela tiden" - Lasse Granqvist

KjellgrunDet här har blivit min nya bloggrejj. Att lägga upp videoklipp istälelt för att skriva. LATMASK!

Besviken
Såhär brukar Emma se ut när jag hackar för stora lökbitar till korvstroganoffen :/

RSS 2.0