Sjukt seg. Slö. Trög. Kärv.

Imorse fick jag hjälp av Emma att göra ett schema över vad som skall göras under dagen. Dammsuga och bajsa kan strykas från schemat. Klockan fem skall alla punkter på listan vara klara. Resterande punkter är "Gör i ordning mig" och "handla".

När jag städar brukar jag lätt bli distraherad av annat. Därför kör jag med knepet att sätta på ett larm på mobilen som ringer var 10:e minut. På displayen står det "DAMMSUG" och påminnelsesignalen som ljuder låter som ett kärnvapenkrig. Jag blir lika förvånad varje gång jag "vaknar till" av påminnelselarmet och jag inser att jag gör annat än vad jag borde göra. Idag under själva dammsuga-momentet hände det typ tio gånger att jag satt framför datorn när larmet ringde. Det komiska är jag blir tagen på sängen varenda JÄVLA gång. Oftast skrattar jag för mig själv. Andra gånger blir jag så förbannad på mig själv att jag slår näven i väggen.

Inte undra på att varenda jälva punkt på listan  tar cirkus 2 timmar att utföra.

Nu tjuter mobilen IGEN och jag sitter vid datorn IGEN. Påkommen IGEN. Skrattar för mig själv IGEN.

Dags att ta sig i kragen IGEN.Kommentarer
Postat av: Johanna

Haha eran lägenhet skulle ju kunna vara ren på en halvtimme om du stressade lite. STÄNG AV alla elektronikprylar när du skall städa nästa gång.

2012-02-14 @ 10:03:23
URL: http://screamsbreakthesilence.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0